Gratis

Gratis är alltid kul och trevligt. Ibland hittar man roligheter på nätet

 • Gratis SMS utan att behöva registrera sig är ju alltid kul för oss som inte har ett mobil abb som ger en 3000 fria SMS per månad. I och för sig så står i SMS´et som skickas iväg varifrån det kommer (vilken site) och man måste också komma ihåg att skriva under med namn eller nåt som gör att mottagaren kan identifiera vem som skickat hälsningen. Det kommer inte upp automatiskt. Men det kan man nog stå ut med 🙂
 • 2 Gratis SMS per dygn, men med registrering, samt möjligheter till en massa extra grejer. Det går ju också.
 • 210 Gratis SMS under en vecka, med registrering. Den här har jag inte provat.

Då två översta har jag provat och de fungerar utmärkt.

ALLT GRATIS – som om det skulle vara riktigt sannt. Det kan vara en bra sida att känna till. Kanske springer man någon gång på något som man är i behov av.

Uppdaterat:

Benny tipsade i kommentarerna om två ställen till som har GRATIS

 • Gratislistan.se Gratis SMS, DVD, hyrfilm, foto, ringsignaler, varuprover, gratissaker, gratiserbjudanden.
 • SMS-kungen, gratis SMS, ringsignaler, mobilspel funsounds.

7 svar

 1. Och jag har undrat sååå över hur man kan ha behov av 3000 fria sms i månaden? Det är nog mer än vad jag har skickat under hela mitt mobiltelefon-liv… De fem, eller nå’t, jag skickar per månad kan jag gladeligen betala för. 🙂

 2. Jag instämmer till fullo med dig – eller rättare sagt – har gjort det förut. Men nu, när några som man känner har fått detta med en massa gratis SMS så… de skickar SMS istället för att ringa och så förväntar de sig svar och… Jag har sagt ifrån till dem men… vissa har svårt att fatta 😦

  Jag har kollat en del räkningar med specifikationer och det är nästan alltid billigare att ringa än att skicka ett SMS. Mina samtal som jag ringer är till 95% på under 70 öre och ett SMS kostar mer (i alla fall med Telia som jag har). Och man måste nästan alltid skicka 2-3 SMS om man ska kunna komma överens om en sak innan man är klar. Och ett samtal går på under minuten.

  Det är ett jäkla oskick att hålla på att skicka SMS som man förväntar sig svar på…..

 3. LOL !!
  Jag har 3000 fria sms per månad. Jag använder dem allihopa! Jag ringer i princip aldrig. Många av mina vänner har samma typ av kort som jag i tele och vi ringer alltså gratis till varandra men ändå smsar vi. Varför är då sms bättre? Jo, det ska jag tala om!
  Om man har nåt att säga, hur ofta är det verkligen panikviktigt att personen i fråga får veta det precis exakt då man kommer ihåg att man ska säga det? Inte så jätteofta. Alltså kan man skicka ett sms.
  Eller om det råkar vara panikviktigt och man sitter på tex en bio, hur ofta orkar man gå ut ur salongen för att ringa?
  Eller om man ser en film hemma, hur ofta orkar man pausa filmen för att inte missa allt när man ska prata i tele? Smsar man missar man ungefär inget. 😛

 4. Fast jag skickar iofs inte speciellt många sms som jag ”kräver svar på” heller. 🙂

 5. Mysla – många gånger så är det inte ett ”krav” på svar. Men man det kanske blir en följdfråga eller att man vill konfirmera eller nåt sånt. Och då måste man ju skicka SMS eller så ringa upp. Jag och S har haft några rejäla duster om det och missförstånd och så… bara för att man uttrycker sig så kort i SMS och … Jobbigt har det varit i alla fall. Ända tills det sket sig rejält och han verkligen fattade att det var dumt att skicka korta SMS med halvaktig info.

  Det är en sak om man har kommit överens om en sak tidigare och man sedan skickar SMS och säger att ”NU gör jag det” eller ”Jag är framme klockan 8 ungefär”. Sådan behöver inget svar. Helt perfekt. Men att skriva något som man sedan kanske behöver förhandla om…. nej, det är förkastligt tycker jag.

 6. Bra, men du har ju har missat de två bästa! 🙂

  http://www.gratislistan.se – massa nya gratissaker varje vecka
  http://www.smskungen.se – gratis sms till hela världen + gratis ringsignaler och ditt eget nummer som avsändare

  //B

 7. Benny,

  Tack. De är bra att ha i sin lista på ”braatthasaker”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: