Tjock tik

Några har efterfrågat utseendet på Q. Hur tjock är hon osv. Jag lyckades ta några mindre bra foton i fredags med en mobiltelefon, sedan skicka dem med blåtand till en annan biltelefon och sedan föra över dem till datorn. Omständigt – ja, men just nu enda sättet.

Qvirra 2008-03-07

Som synes så råkade jag missa huvudet på henne – men det var magen som var mest intressant den här gången.

Qvirra 2008-03-07

Jag försökte lägga upp stora bilder här inne på själva sidan för att ni skulle slippa klicka på dem, men de var för stora så det såg för hemskt ut. Därför får ni nöja er med minibilderna och sedan klicka på dem för att se dem i stort format.

Jag måste ju tillägga att idag, två dagar efter att dessa bilder är tagna så har hon blivit större. Jag har även, tyckte jag, kännt fosterrörelser (om det inte bara var gaser).

9 svar

 1. men jisses va tjock hon är – men ändå inte värst!! 🙂

 2. […] Väldigt snart ska ha valpar! […]

 3. Naaaw söta, trevliga lilla Q 🙂 Håller tummarna för många välmående småsorkar! Kram på sig

 4. Har du någon aning om hur många det blir?

  Jag gissar på 7!

 5. Nej, inte en susning. Det får tiden utvisa. Jag har varit med och gissat förr, på min förra tik, men himmel så fel jag hade första gången *hihi*

 6. Jag tror det blir 5 st… Tänkte skriva 6 först men nä.. 5! 3 tikar å 2 hanar. Så det så! (nu får vi se hur fel jag har..)

 7. Idag….. hmmm.. klockan är efter midnatt…. i går var det en tjej som är 10 år som gissade på att det skulle bli 6 stycken.

  Jag måste ju gissa på att det blir MASSOR av valpar. Ett helt gäng människor är intressenter och vill ha valp så… Med andra ord … jag gissar på att det blir så många så det räcker till alla 😀

 8. Oj! Då gissar jag på åtta… *garvar*
  Vad spännande med valpar! Ser fram mot bilder när de väl gör entré i den här världen (risken är väl att min valpsjuka blir ännu värre… Måste låta bli att titta på såna bilder..! 😛 )

 9. Oj….nu börjar jag bli osäker! Men säger fortfarande sju…för om jag ändrar mig och det blir fel…då ångrar jag mig bara. Jag brukar aldrig ha rätt, så ni som gissar annat än 7 får nog rätt 🙂

  Spännande är det iallafall. Med valparna alltså, inte gissningen.

  Har hon börjat bli trött å dåsig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: