Hund 2007

I år ska jag äntligen dit. Det är många år sedan jag var på den årligt återkommande stora hundutställningen.

I år ska vi åka dit en större grupp. Vi ska faktiskt jobba, ideellt, för vår egna lilla förening. SKK hyr in föreningar utifrån landet som får jobba under utställningen och vår lilla förening kommer att få ett tillskott i kassan samt rabatt på föreläsare (tror jag det var). Självklart ställer man upp och hjälper sin förening. Vi har fått tag på hotellrum billigt och så delar vi på bilkostnaderna (4 st i varje bil, då blir det inte så dyrt).

Vi åker upp tidigt som sjutton på lördag morgon. Redan klockan 7.00 ska vi vara installerade och klara i mässhallarna. Undrar jag hur tidigt man får kliva upp? *ryyyys* Antagligen redan vid 3.30 – 4.00 någon gång. Frukost, påklädning, bilpackning och så in till staden för att hämta upp de som ska åka med mig. Troligtvis måste vi åka från Linköping vid 5-tiden för att det inte ska strula till sig tidsmässigt.

Vi kommer att vara renhållningsnissar 🙂 Kul va? Tömma papperskorgar, torka upp efter kissnödiga hundar, dela ut påsar till mattar och hussar med bajsnödiga hundar, se till så att det är någotsånär rent och fint. Sedan en av de allra värsta sakerna – plocka fimpar. Tänk att vi rökare kan vara så slarviga. Att det ska vara så jobbigt att ta med sig fimpen och gå till askkoppen. Jag säger VI, eftersom jag är rökare själv. Jag brukar försöka vara noga med att inte slänga fimpar här och där och hit och dit. Men, om sanningen ska fram så…. Ligger det en massa fimpar på marken så är jag inte den som aldrig slänger en fimp bland de andra. Tyvärr.

Vi ska ju jobba under helgen, men nog kommer vi att få lite tid då och då för att gå och titta på det vi vill se. Hoppas jag i alla fall. I dagsläget är vi några man kort – vi borde vara 16 stycken – men jag tror att det saknas några, vilket i så fall innebär att vi andra får jobba mer än tänkt.

Jag tycker i vilket fall som helst, oavsett om det blir mycket jobb eller inte, att det kommer att bli en kul och upplevelserik helg. Hoppas det i alla fall.

Är det någon som ska dit? Någon som vill träffa mig?
Skriv en kommentar och se till att din e-postadress finns med – då kan jag höra av mig och vi kan bestämma tid eller byta telefonnummer.

2 svar

  1. Hade jag inte haft två hundar att hålla ordning på hade jag åkt ner i år. Men P kommer inte hem förrän den 16:e så det funkar skit.

  2. Ja du …. det var några år sen du och jag var där.
    Är lite avis på dig som ska dit.Men inte så lätt att få hundvakt till 3!!! hulliganer.
    Berätta gärna hur det såg ut i labberingen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: