Paniken stegrar

Tiden sägs ju gå långsamt när man väntar på något, men inte då. Vi har väntat ett längre tag på att det ska bli söndagen den 16 september. Visningssöndag. Visning av huset. Oj så långt bort det var när vi ”började”. Mycket tid hade vi kvar att jobba med och på. Men se – hepp… i morgon är det VISNING!!! och huset ska vara klart, trädgården ska vara klar, alla fönster ska vara putsade, alla golv … oj oj oj..

Min panik knyter sig i magen och hela kroppen värker efter allt jobb vi redan har lagt ner. Och ändå känns det som om jag skulle vilja göra så mycket mer. Kan man någonsin bli riktigt klar? Tycker man någonsin att man har lagt ner tillräckligt med jobb på något man ska göra? Hittar man inte alltid en massa småsaker som man tänker att man borde gjort?

Jo, antagligen. Det spelar säkert ingen roll hur mycket jobb man lägger ner på något, själv tycker man alltid att man kunde ha gjort mer.

Nu hoppas man att det ska komma många hugade spekulanter och att alla vill ha huset och att alla bjuder över varandra och att alla har hur mycket som helst att bjuda med och att priset på huset blir skyhögt. Vilken optimist va? Så kommer det inte alls att bli, men nog kan man väl få drömma om det. För nog skulle det sitta gott med en extra slant så här i uppstarten av ett nytt liv…

Annonser

3 svar

  1. Ojojoj! Vad spännande!!! Jag håller tummar och tår för att det blir massa bra bud och att alla vill ha huset! 🙂

  2. Mysla – alla tummar och tår behövs verkligen. Du vet ju hur det ser ut här, i alla fall hur det såg ut i somras.

    Altan och entrétrapp är klara nu, och det blev faktiskt riktigt snyggt. Bilder finns på Hemnet för den som vill se hur det blev.

  3. Håller oxå tummar och tår för massor med bud!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: