Nya planer

Det var planerat att jag skulle bo kvar här i huset uppåt ett år eller så tills vi var klara med det för försäljning. Men se, så blir det inte. I fredags hade vi en mäklare här som sa: ”Inte behöver ni göra så mycket inte” och ”Huset ska vi sälja före nyår” och ”Det ska ut på nätet i mitten på augusti och så har vi visning i början på september.”

OJ OJ OJ – alla mina planer ställdes på sin ända. Nu får jag börja jaga något ställe att bo på, försöka få till en eventuell flytt för mig så att det passar med försäljningen av huset, planera om helt. Min hjärna fick tuppjuck och stängde av – SOV sa den. Men se det hade jag inte tid till. Vilket har inneburit att jag är trött – jättetrött.

Nu har jag varit och tittat på ett hus. Huset i sig var det väl inga större fel på, inte omgivningarna heller, men läget. Mindre än tio meter till hyresvärden, i princip i samma trädgård. Fem meter till en trafikerad väg och troligtvis ingen möjlighet att få sätta upp ett vettigt staket (för hunden). Sedan så katterna… De skulle jag inte kunna släppa ut där, så nära den vägen. Nä, det huset tar jag inte. Hyran var överkomlig, uppvärmingen också (bergvärme), huset var stort (150 kvm o 5 rok), mysigt med breda gamla plankor i både golv och tak, köket var iofs inte bra. Nä, det var inget för mig.

Frågan är bara – kan de överhuvudtaget få det uthyrt? De som bodde där nu har bott där i sju månader, tröttnat och köpt hus. Vem i hela fridens dagar vill bo så nära hyresvärden? Ett äldre par som var mycket om sig och kring sig.

Ut och leta vidare.

Annonser

3 svar

  1. Låter ju inte sådär jätteskoj ändå. men jag tycker ju att det är roligt att lfytta så jag skulle nog ha jublat. 🙂

  2. Stackare! Jobbigt när man har planerat en sak så blir det inte så och flytta gör man ju inte på en kafferast. Håller tummarna för att du hittar något bra ställe att bo på.
    Kramisar

  3. Oj, det var tvära kast… Hoppas att det löser sig på något bra sätt trots allt. *håller tummarna*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: