Hårdrockskonsert

Hårdrockskonsert i Stockholm idag. Tyvärr så har namnet på gruppen runnit mig ur minnet just nu, men det gör inget. Det ska bara bli kul att få komma ut och se lite av världen. I alla fall om man jämför med världen runt gården på landet.

Vi ska passa på att äta på en japansk restaurang innan konserten, SUSHI 😀 Det ska bli så gott så. SUSHI är gott, mycket gott! Visst finns det sushi här i trakten också, men enligt rykten ska denna restaurang vara lite bättre än genomsnittet. Det ska verkligen bli kul att få testa sushi av högre kvalitet.

Efter maten ska vi ta oss till konsertstället – var nu det är. Tur att det är andra som kör, jag hittar noll i den stora staden. Nä, kanske inte noll, men nästan i alla fall. Det finns vissa ställen jag hittar till om jag får tid på  mig. Men att på beställning ta sig från ett ställe till ett annat med bil, om jag inte varit där förut, det fixar jag inte. Inte med folk i bilen i alla fall.

Efter konserten ska vi åka hem, vi blir inte kvar i Stockholm över natten. Hur som haver så är det alltid skönt att sova i egen säng och vakna hemma. Men det är klart, en hotellnatt skulle inte ha smakat illa den heller.

Qvirra får vara hos mina föräldrar i deras sommarstuga. Vi ska lämna henne där vid 12.30-tiden idag och hämta henne i morgon förmiddag.

Och nu måste jag göra mig i ordning.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: